Elkészítés: 1. Az alaphoz a babapiskótát morzsásra törjük (zacskóban nyújtófával). A morzsát összegyúrjuk a vajjal. A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. Kibéleljük sütőpapírral egy kb. 20 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját, és kanálháttal belenyomkodjuk a masszát. A sütőben kb. 10 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
2. A habhoz a zselatint hideg vízbe áztatjuk. A tojássárgákat a cukorral vízfürdő fölött fehér krémmé keverjük. A zselatint kinyomkodjuk, és a tojásos krémben felolvasztjuk. Hideg vízbe állítjuk, és kevergetve szobahőmérsékletűre kihűtjük.
3. A tortabevonót összetördeljük, vízfürdő fölött felolvasztjuk. Belekeverjük a kávéport és a whisky-t. Összedolgozzuk a tojásos krémmel. A tejszínt kemény habbá verjük, és a habba forgatjuk. A habot a formába simítjuk az alapra, és legalább 2 órára a hűtőbe tesszük.
4. Tálalás előtt eltávolítjuk a tortakarikát. A díszítéshez a tejszínt kemény habbá verjük, és vékonyan bekenjük vele a torta oldalát. Rátapasztjuk a babapiskótákat, a maradék tejszínnel a torta tetejét díszítjük. Kávészemekkel, kakaóporral és csokiforgáccsal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.