Az isztriai fánkhoz összekeverjük a lisztet, a sütőporral, 6 dkg cukorral és egy csipetnyi sóval. A tojásokat a joghurtot és a grappát (vagy pálinkát) hozzáadjuk a lisztes keverékhez és krémes állagúra keverjük.
Az olajat fritőzben vagy egy magasabb szélű serpenyőben 180 fokra melegítjük. A tésztát két evőkanál segítségével nagyobb nokedli formává alakítva, kisebb adagokban tesszük az olajba, és 4-5 perc alatt aranybarnára sütjük.
Tálalás előtt vaníliapudingot készítünk, erre helyezzük a fánkokat, amelyeket kevés meggybefőttel, porcukorral díszíthetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.