A joghurtot, a cukrot, a zselatint lassú tűzön felmelegítjük, míg a zselatin fel nem olvad. Miután ez megtörtént, hagyjuk kihűlni a masszát.
A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a kihűlt masszába keverjük. Beleszórjuk a gyümölcsöket és egy kapcsos tortaformába öntjük, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Megjegyzés
Gyorsan, bármilyen gyümölccsel elkészíthető. Pár órára hűtőbe kell rakni! A lapzselatin nem jó, attól szétesik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.