Görögsalátához egy üveg edényt kibélelünk a kockára vágott jégsalátával. Rárétegzzük a kisebb darabokra vágott kígyóuborkát, a koktélparadicsomot, és az apróra vágott lilahagymát. A saláta tetejére kockára vágott fetasajtot és olívabogyót teszünk. Meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal és meghintjük oregánóval, ezután berakjuk a hűtőbe.
A csirkemell elkészítéséhez edénybe öntjük a joghurtot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és belekeverjük a reszelt citromhéjat. A kockára vágott csirkemellet a joghurtos pácba forgatjuk.
Serpenyőben kevés olívaolajat forrósítunk, beletesszük a pácolt csirkemelleket, és alacsony hőfokon addig sütjük, amíg a folyadék el nem párolódik alóla, a joghurt pedig rásül a húsra.
A joghurtos csirkemellet a görögsalátával és párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.