Elkészítés: A tojásokat összekeverjük a joghurttal, aztán hozzáadjuk a cukrot, a sót és az olajat, összedolgozzuk, végül a a sütőporral elkevert lisztet is hozzáadjuk. Az egészet kézi habverővel keverjük össze. Kikent-lisztezett tepsibe (30x25 cm) öntjük a tészta felét.
A másik felébe beleszórjuk a kakaóport, a sárga tészta tetejére kanalazzuk, elkenjük. A tetejét megpakoljuk a kimagozott, elfelezett szilvákkal, meghintjük a fahéjjal, és előmelegített sütőben 35 perc alatt készre sütjük (tűpróba).
Ha kihűlt, felkockázva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.