Elkészítés: Míg a tésztát enyhén sós vízben megfőzzük - al dente -, addig a paradicsomot megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk. A tojást keményre főzzük - 10 perc -, majd a sajttal egyetemben, szintén apró kockákra vágjuk. A petrezselymet is felaprítjuk.
Miután a tésztát megfőztük és lecsepegtettük, egy nagy tálba tesszük, hagyjuk kicsit kihűlni. Ezután rátesszük a tésztára a tojást, a paradicsomot, a petrezselymet, a sajtot, valamint egy csipet sót, borsot, oregánót, ráfacsarjuk negyed citrom levét. Ezt az egyveleget nyakon öntjük a doboz joghurttal, és jól összekeverjük. Amennyiben túl savanyúnak éreznénk, akár kevéske cukrot is rakhatunk bele. Bár véleményem szerint éppen jó lesz mindenféle édesítőszer nélkül is.
A tetejét megszórjuk a maradék petrezselyemzölddel, esetleg egy kevés sajttal, és lehűtve tálaljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.