Elkészítés: Egy tálban az apróra vágott száraz kolbászt, a juhtúrót és a tejfölt összekeverem.
A karajokat kiklopfolom, majd beletöltöm a masszát, felgöngyölgetem, és fogpiszkálóval összetűzöm.
Bepanírozom a hústeercseket úgy, hogy a morzsába belekeverem az apróra tört mogyorót is. Kis lángon kisütöm, kb. 15 perc alatt.
A körethez megfőzöm a karikákra vágott burgonyát. A tejfölt, a majonézt, a mustárt, borsot, sót, porcukrot összekeverem, majd hozzáteszem a burgonyát, a petrezselymet és a felkarikázott lilahagymát.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.