Elkészítés: Egy tálban az apróra vágott száraz kolbászt, a juhtúrót és a tejfölt összekeverem.
A karajokat kiklopfolom, majd beletöltöm a masszát, felgöngyölgetem, és fogpiszkálóval összetűzöm.
Bepanírozom a hústeercseket úgy, hogy a morzsába belekeverem az apróra tört mogyorót is. Kis lángon kisütöm, kb. 15 perc alatt.
A körethez megfőzöm a karikákra vágott burgonyát. A tejfölt, a majonézt, a mustárt, borsot, sót, porcukrot összekeverem, majd hozzáteszem a burgonyát, a petrezselymet és a felkarikázott lilahagymát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.