Elkészítés: A hozzávalókból lágy, hólyagos tésztát gyúrunk (fontos, hogy a lisztet a végén adjuk hozzá, amennyi szükséges kb. 70-80 dkg). Miután összedolgoztuk, 20 percre a hűtőbe tesszük, majd négyfelé hajtjuk, ezt háromszor, húszpercenként megtesszük. Közben mindig egyformán kell hűteni hűtőben.
Ezután kb. 2 cm vastagságúra nyújtjuk a tésztát, majd a felvert tojásfehérjével megkenjük a tetejét. A reszelt sajtot a tetejére szórjuk, majd ízlés szerint meghintjük köménymaggal. Apró szaggatóval szaggatjuk, majd aranysárgára sütjük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.