Elkészítés: Kisütöm a palacsintákat és félreteszem. Kiöblítem a savanyú káposztát, kevés olajon megdinsztelem. Egy másik edényben a húst is fehérre pirítom egy kis olajon. A palacsintákat egyesével megtöltöm kevés káposztával, 2-3 kanál hússal, 2-3 teáskanál túróval, 2-2 karika kolbásszal, feltekerem, majd tűzálló tálba teszem őket, szorosan egymás mellé. A tejfölt a kaporral, sóval, borssal kikeverem, és a palacsinták tetejére öntöm szép egyenletesen. Előmelegített sütőben 20-30 perc alatt készre sütöm (ha megpirul a tetején a tejföl, akkor jó). Sajttal tovább bolondítható (a tejfölbe keverve).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.