Elkészítése: Félbevágjuk a zsemléket, és pár percre betesszük őket a sütőbe. Finomra vágjuk a fügét, összekeverjük a krémsajttal, a citromlé felével, a citromhéjjal, sóval és borssal. Lehúzzuk a kacsamellről a bőrét, és zsír nélkül, serpenyőben megpirítjuk. A kisült zsírban mindkét oldalán megsütjük a kacsamellet. Hozzáadjuk a rozmaringleveleket, sóval-borssal ízesítjük, majd lefedve további tíz percig sütjük. A céklát meghámozzuk, és szeletekre vágjuk. A gyömbért megpucoljuk, finomra reszeljük. Mindkettőt átpirítjuk forró zsiradékban. Hozzáadjuk a mézet és a szójaszószt, majd közepes lángon, fedő nélkül további hét percig főzzük. A kacsamellfilét kivesszük a serpenyőből, alufóliába tekerjük, és öt percig hűlni hagyjuk. A körtét megmossuk, kimagozzuk, kis hasábokra vágjuk. A maradék citromlével meglocsoljuk. A snidling felét kisujjnyi darabokra aprítjuk, és összekeverjük a csírákkal. A megmelegedett zsemlék alját megkenjük a fügés sajttal, felszeleteljük a kacsamellet, és a céklával, körtével, csírákkal együtt a szendvicsre halmozzuk. A maradék snidlinget elosztjuk a szendvicseken, majd rátesszük a tetejüket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.