Elkészítés: Az élesztőt kevés tejben felfuttatjuk. A lisztet a vajjal elmorzsoljuk. Ezekből az anyagokból tésztát gyúrunk.
A töltelékhez a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét 3 kanál cukorral kemény habbá verjük. A sárgáját pedig 4 kanál cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot is. Ebbe beleforgatjuk a habot és a kakaóval elkevert darált diót.
A tésztát kétfelé vesszük, kinyújtjuk, az egyik lapot kivajazott lisztezett tepsibe fektetjük. Ráöntjük a tölteléket, majd jöhet a másik adag kinyújtott tészta. A tetejét megkenjük egy felvert tojássárgájával, és 180 fokon, 20 percig sütjük. Ha kész és kihűlt, meghintjük porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.