Elkészítés: Jó sok kaprot a vastag szárától megtisztítunk (ez nagyon szálas, nem lenne élvezhető a főzelék).
A kis kaporleveleket sós vízben feltesszük főni (annyiban, amennyi ellepi). Leszűrjük, de egy kis főzőlevet felfogunk, amivel aztán összeturmixoljuk a kaporleveleket. (Van, aki csak szűrőn átnyomkodja.)
Egy kis olajra rádobjuk a préselt fokhagymát, mikor összeesett, akkor meghintjük liszttel, és ráöntjük a kapor-turmixot, majd felöntjük annyi tejjel, amennyire hígra szeretnénk a főzeléket. Üthetünk bele 1 tojást, amit elkeverünk benne.
Ha besűrűsödött, lekapcsoljuk, és tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.