Elkészítés: A fejeskáposztát legyaluljuk vagy vékonyra szeleteljük, besózzuk. A zsírban megfonnyassztjuk a reszelt vagy apróra vágott vöröshagymát, beletesszük a kinyomott káposztát, törött borssal, kevés cukorral, köménymaggal ízesítjük, és fedő alatt puhára pároljuk, majd a fedőt levéve lepirítjuk.
A lisztet összegyúrjuk a héjában főtt, megtisztított és áttört burgonyával, 1 egész tojással és kevés sóval. Jól meglisztezett deszkán közepes vastagságúra nyújtjuk, és metéltre vágjuk, majd forró vízben kifőzzük. Ha a metéltek a víz felszínére jöttek, leszűrjük, és elkeverjük a már előzőleg elkészített párolt káposztával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.