Elkészítés: Este 7 óra körül a család valami sósat kívánt. Gyors körültekintés után kerületek elő találomra a pogácsa hozzávalói. Gyorsan felfuttattam az élesztőt, összekevertem a lisztet a margarinnal, a tojással és sóval. Volt otthon lepirított káposzta, ami a káposztás cvekedliből maradt meg, így az is belekerült. Párom a kamrából előhozott medvehagymát aprította még bele, hogy az is jó ízt fog adni. Gyorsan elkészült a tészta, egyet-kettőt hajtogattam rajta, kiszaggattam, tojással megkentem, és már ment is az előmelegített sütőbe. Szép pirosra sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.