Elkészítés: A tököt lekaparom, magját kivájom, nem túl kicsi kockákra vágom. A murkot, petrezselymet, hagymát megtisztítom, felaprítom vagy karikára vágom - kedvem szerint. Az olajon megfuttatom a zöldségeket - a tök nélkül! -, felöntöm kb. 2 liter vízzel, enyhén sózom, majd teszek bele 2 evőkanál ételízesítőt, és 5 percig főzöm. Aztán belerakom a kockára vágott tököt és az apróra vágott zöldkaprot. és kb. 15-20 perc alatt puhára főzöm. A tojássárgákat elkavarom a tejföllel és 1 jó tele kanál ecettel, felöntöm egy levesmérőnyi töklevessel - azért, hogy higuljon, és a tojássárga ne fusson össze -, majd beleöntöm a levesbe, és épp csak egyet forralok rajta. Vigyázat, többet nem szabad forralni, mert a tojás szétmegy! Kész is, lehet tálalni. A tányérban lehet még tejfölözni és ecetezni, ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.