Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk. A hagymát megpucoljuk, de egészben hagyjuk. A petrezselyem és a zeller zöldet apróra vágjuk.
A vajon megdinszteljük a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá, és rászórjuk a pirospaprikát. Felöntjük vízzel, és félig puhára főzzük. Mielőtt teljesen puha lenne, beletesszük a tésztát, a zellerzöldet és a petrezselymet.
A tejfölt elkeverjük a liszttel, és behabarjuk a levest. Habarás előtt kivesszük a vöröshagymát. Jó étvágyat kívánok hozzá!
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.