Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk. A hagymát megpucoljuk, de egészben hagyjuk. A petrezselyem és a zeller zöldet apróra vágjuk.
A vajon megdinszteljük a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá, és rászórjuk a pirospaprikát. Felöntjük vízzel, és félig puhára főzzük. Mielőtt teljesen puha lenne, beletesszük a tésztát, a zellerzöldet és a petrezselymet.
A tejfölt elkeverjük a liszttel, és behabarjuk a levest. Habarás előtt kivesszük a vöröshagymát. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.