Elkészítés: A tészta hozzávalót összegyúrjuk annyi tejjel, hogy könnyen sodorható tésztát kapjunk (kb. 1 dl). 2 részre osztjuk, majd 2 lapot sütünk belőle.
A krémhez a 15 dkg kristálycukrot karamellizáljuk, majd 1 dl forró vízzel felöntjük. Addig keverjük, míg a karamell teljesen felolvad. A tejet a liszttel összekeverjük csomómentesre, és a karamellel összefőzzük.
A margarint a porcukorral kikeverjük, és a kihűlt karamellkrémmel habosra keverjük.
A 2 tésztalap közé töltjük, egy keveset hagyunk a süteményünk tetejére, majd darált dióval megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.