Elkészítés: Elkészítjük a zöldséglevest. A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, a burgonyát szeletekre vágjuk, és a karfiollal együtt forrásban lévő ételízesítőss vízben 5 percig főzzük, majd szűrőkanállal kiszedjük, lecsöpögtetjük. A hagymát finomra vágjuk, a vajban megfonnyasztjuk, megszórjuk liszttel, felöntjük a zöldséglevessel és a tejszínnel, és közepes hőmérsékleten, állandóan kevergetve főzzük, amíg kissé besűrűsödik. Ekkor levesszük a tűzről, és belekeverjük a finomra vágott petrezselymet. Borsozzuk, és meghintjük szerecsendióval. Tűzálló tálat kiolajozunk, a karfiolt és a krumplit egymásra rétegezve belerakjuk. A mártásba keverjük a Knorr tejszínes-sonkás Rafinériát, és meglocsoljuk vele a zöldségeket. Végül megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.