Elkészítés: A megmosott padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, és 2 evőkanál olajon mindkét oldalát megpirítjuk. Félretesszük, kevés gyros fűszerkeverékkel megszórjuk. 20 dkg mozzarellát szeletekre vágunk, és a kihűlt padlizsánokba tekerjük, majd hajtott felével lefelé egy hőálló edénybe tesszük. A KNORR Bolognai spagetti Rafinériát 2,5 dl hideg vízzel elkeverjük, és a padlizsán tekercsekre öntjük. 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ezalatt a spagettit kifőzzük. 2 evőkanál olajon a csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a főtt tésztát és a 10 dkg kis kockára vágott mozzarellát, összemelegítjük, és rámorzsoljuk a KNORR Fokhagymás Ízbombákat. Jól átkeverjük, és a kisült padlizsánnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.