Elkészítés: A megmosott padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, és 2 evőkanál olajon mindkét oldalát megpirítjuk. Félretesszük, kevés gyros fűszerkeverékkel megszórjuk. 20 dkg mozzarellát szeletekre vágunk, és a kihűlt padlizsánokba tekerjük, majd hajtott felével lefelé egy hőálló edénybe tesszük. A KNORR Bolognai spagetti Rafinériát 2,5 dl hideg vízzel elkeverjük, és a padlizsán tekercsekre öntjük. 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ezalatt a spagettit kifőzzük. 2 evőkanál olajon a csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a főtt tésztát és a 10 dkg kis kockára vágott mozzarellát, összemelegítjük, és rámorzsoljuk a KNORR Fokhagymás Ízbombákat. Jól átkeverjük, és a kisült padlizsánnal tálaljuk.
2024.07.21.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.