Elkészítés: A tojásokat a tejszínnel felverjük, sózzuk, borsozzuk. Az egyik serpenyőben elkészítjük a ragut, vagyis a 2 evőkanál olajon megpirítjuk a zöldségeket, hozzáadjuk a 3 dl vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni Rafinériát, majd készre főzzük kb. 3 perc alatt. Közben a másik serpenyőben két omlettet sütünk 1-1 evőkanál olajon a tojásokból. A ragut beléjük töltjük, megszórjuk reszelt sajttal és összehajtjuk. Apróra vágott snidlinggel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.