Elkészítés: A debreceni kolbászokat hosszában félbevágjuk, kevés zsiradékon megsütjük. Kivesszük és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a felkarikázott hagymát, a felkockázott cukkinit és a kicsumázott, felkockázott paprikát. Kb. 3 perc után felöntjük az 5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Vadas Rafinériával, és mustárral, citromlével, tejföllel ízesítjük. Kevergetve felforraljuk, és 5 percig főzzük. Az elkészült szószt a félbevágott sült debrecenikre kanalazva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.