Elkészítés: Az olajon megpároljuk a durvára reszelt cukkinit és a félkarikára vágott póréhagymát, Delikát8-cal ízesítjük. Felöntjük 2 dl borral és a 2,5 dl vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni Rafinériával, majd hozzáadjuk a ketchupot, és 4 percig főzzük. Margarinnal kikent jénaiba felváltva rétegezzük a cukkinis ragut és a száraz tésztalapokat. Alulra és felülre ragu kerüljön. Végül megkenjük a tejföl és a sajt keverékével, és forró sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.