Elkészítés: Ha egész csirkét veszünk, 8-10 darabra vágjuk szét. Sóval, borssal mindkét oldalát meghintjük, és forró vajban mindkét oldalát hirtelen elősütjük.
Ugyanebben a vajban a finomra vágott
vöröshagymát megpirítjuk, majd felengedjük 2 dl vízzel. Ha felforrt, beletesszük a csirkét, és fedő alatt félig megpároljuk.
A kelkáposztát leveleire szedjük, és leforrázzuk. A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben félig puhára főzzük.
Egy tepsit vagy tűzálló tálat a kelkáposzta leveleivel kibélelünk. Rárakjuk a félig megpárolt csirkét és a
rózsáira szedett, előfőzött karfiolt. A tejfölt, a Piros Aranyat, a tojást jól elkeverjük, és egyenletesen a tetejére öntjük.
Közepesen meleg sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.