Elkészítés: A krumplit héjában megfőzzük. A karfiolt szintén sós vízben megfőzzük. A fűszereket az olajjal összekeverjük, és beleforgatjuk a húst, majd 10 percig állni hagyjuk benne. Ezután mindkét oldalát elősütjük, és felöntjük 1 pohár vízzel, majd puhára főzzük. A tejfölt a tojással simára keverjük. Egy tepsibe kicsi olajat öntünk, majd belekarikázzuk a magpucolt krumplit, megsózzuk. Erre rátesszük a vékonyra szeletelt vöröshagymát, majd erre jönnek a hússzeletek. Végül befedjük a karfiollal, és ezt is sózzuk. Rálocsoljuk a tejfölös tojást, és megszórjuk a reszelt sajttal. Közepes lángon szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.