Elkészítés: A margarint elmorzsoljuk a liszttel. Hozzákeverjük a cukrot, a sütőport, a felvert tojás sárgáját és a tejfölt. Alaposan összedolgozzuk. Három egyforma részre osztjuk. Mindhármat kinyújtjuk, és külön-külön megsütjük. Kb. 10-15 perc alatt kész.
A töltelékhez valókat keverjük össze majd az egyik megsült tésztalapot morzsoljuk bele. Az így kapott diós massza kerül a lapok közé. Fektessük le az egyik lapot (én megszoktam locsolni rumos-vaníliás cukros langyos tejjel), kenjük meg baracklekvárral. Terítsük el rajta a diós masszát. tegyük a tetejére a megmaradt lapot. A tojások fehérjéből verjünk kemény habot (ha szükséges, gőz fölött), keverjük bele a porcukrot. Ezt a cukros habot tegyük a süti tetejére. Reszeljünk rá étcsokit, vagy szórjuk meg cukrozatlan keserű kakaóporral. De csak annyit tegyünk rá, hogy a hófehér hab szépen látszódjon! Másnap fogyasztható sütemény!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.