Elkészítés:
1.) A Hozzávalókban felsorolt hozzávalókat összegyúrjuk, kinyújtjuk, és 3 darabra osztjuk. A tepsi hátoldalán 3 lapot sütünk belőle.
2.) A Töltelék hozzávalóiból a megadott sorrendben elkészítjük a tölteléket. Jól kikeverjük, majd az egyik tésztalapra kenjük. A krémre ráborítjuk a másik lapot, majd vékonyan megkenjük lekvárral.
3.) Elkészítjük a habot: a tojásfehérjét egy csipet sóval és a cukorral gőz fölött kemény habbá verjük, óvatosan belekeverjük a maradék morzsát, és a süteményre borítjuk. Tálalásig hűtőben tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.