Elkészítés: A paradicsomokat felszeleteljük, egy tál aljára helyezzük. Amikor a főtt burgonya kihűlt, vékony szeletekre vágjuk, és a paradicsomra tesszük. A zellert lereszeljük vagy apróra vágjuk, a krumplira szórjuk, rá a karikára vágott lilahagyma, végül a karikára vágott főtt tojás kerül.
Elkészítjük az öntetet. 2 evőkanál mustárt, sót, ecetet habverővel jól elekverünk, hozzáteszünk olajat és frissen őrölt feketeborsot, és ismét jól elkeverjük. A salátára öntjük, összeforgatjuk.
A salátát fél órára hűtőszekrénybe helyezzük, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.