Elkészítés: A tésztához a 4 tojás sárgáját 14 dkg kristálycukorral, 12 dkg zsírral, 3 dkg kakaóporral, 3 dl tejjel, 30 dkg liszttel és 1 csomag sütőporral simára keverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
A krémhez a pudingport 3 dl tejben megfőzzük. A vajat a porcukorral habosra keverjük, majd a pudingos krémmel összekeverjük.
A mázhoz a 4 tojásfehérjét és a 20 dkg porcukrot vízgőz fölött kemény habbá verjük.
A kihűlt tésztára kenjük a pudingos krémet, majd a tojásfehérjét, és néhány órára hűtőbe tesszük. Csokireszelékkel meghintve, felkockázva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.