Elkészítés: A 4 db tojásból a szokásos módon piskótát sütünk egy közepes méretű tepsiben, és hagyjuk benne kihűlni.
A pudingot elkészítjük a 3 dl tejjel és a cukorral, majd melegen a piskótára simítjuk.
A háztartási kekszet összetörjük kisebb darabokra. A margarint, a cukrot, a gesztenyemasszát, a rumaromát, a tejet, a kakaóport és a baracklekvárt jól elkavarjuk, majd összekeverjük az összetört keksszel, és a pudingos krémre simítjuk.
Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, hozzáadjuk az étolajat, és bevonjuk a kekszes krémet vele. Egy napot állnia kell, hogy a keksz megpuhuljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.