Elkészítés: A még fagyott kelbimbót egy liter vízbe öntjük, a leveskockával ízesítjük, és fedő alatt puhára főzzük. (A nagyobb szemeket előtte ajánlatos félbe vagy négybe vágni.) A megpuhult kelbimbó egyharmadát szűrőlapáttal kiszedjük, félretesszük, a többit a levével együtt turmixoljuk, a fazékba visszatöltjük. A tejszínt a liszttel simára keverjük, a levesbe szűrjük, és a félretett kelbimbót visszarakva három-négy percig forraljuk. A kenyérszeleteket átlósan félbevágjuk, megpirítjuk, és a sajtot rászórjuk. Egy-két percre mikrohullámú készülékbe rakjuk, hogy a sajt ráolvadjon. A levest csészékben tálaljuk, és a háromszögletű sajtos pirítóst a csésze peremére fektetve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.