Elkészítés: 3 dl vizet sózz, cukrozz meg, és forrald föl. Add hozzá a zsírt, majd ha feloldódott, add hozzá a lisztet. Folyamatosan kevergetve addig főzd, amíg sima lesz, és az edény falától elválik. Levéve a tűzről egyenként dolgozd bele a tojásokat.
A masszát töltsd csillagcsöves habzsákba, és sütőpapírral bélelt tepsibe bő diónyi darabokat nyomj a tésztából. A tetejüket kend meg a felvert tojással, és kb. 230 fokon süsd 5 percig, majd kb. 180 fokon további 10-15 percig. A SÜTŐAJTÓT KÖZBEN KINYITNI TILOS!
Ha megsültek, az ajtót nyisd résnyire, hagy 15 percet még a sütőben, majd kivéve vágd le a kalapjukat egy recés késsel.
A krémhez a tejet a cukorral, a pudingporral, a liszttel és a vaníliás cukorral főzd sűrűre kis lángon. A tűzről levéve azonnal keverd bele a habbá vert tojásfehérjét. Habzsák segítségével töltsd meg a fánkokat.
A habhoz a zselatint áztasd 1/2 dl vízbe, melegítsd fel, és csorgasd a cukorral habbá vert tejszínbe. Habzsákból a krém tetejére nyomj kis tejszínrózsákat, fedd be a tésztakalapokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.