Elkészítés: Kb. 2 evőkanál olajat hevítünk egy serpenyőben, és megfuttatjuk rajta a mustármagokat. Amint elkezdenek pattogni, hozzáadjuk a görögszéna magokat, az aprított zöld chilit, a curry leveleket, valamint a reszelt gyömbért. Pár percig pirítjuk őket, amíg már szépen illatoznak, ekkor hozzáadjuk az aprított vöröshagymát. 10 perc alatt összepároljuk a hagymát a fűszerekkel.
Amint a hagyma elkezd barnulni, hozzáadjuk a rákokat. Mindkét oldalán szépen megpirítjuk a rákokat, majd hozzáadjuk a chiliport, a kurkumát és a félbevágott paradicsomokat. Főzzük további 3-4 percig, majd felöntjük 2 dl vízzel és a kókusztejjel. 5 percig forraljuk, hagyjuk besűrűsödni, ízlés szerint sózzuk.
Legvégül a nagyobb darabokra vágott halhúst adjuk hozzá a tamarind pasztával együtt. További 6-8 percig főzzük, mielőtt lezárnánk, keverjük bele a megtisztított, friss spenótot.
Aprított korianderlevéllel megszórva tálaljuk, lime-ot kínálunk hozzá – frissen főtt jázminrizzsel vagy friss indiai lepénykenyérrel szervírozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.