A túrót jól áttöröm, összekeverem a cukrokkal, mazsolával, tojássárgával.
A palacsintákat megtöltöm a túróval, feltekerem, mindegyiket kettévágom és egy lapos jénaiba rakom.
tojássárgát kikeverem a cukorral, vaníliás cukorral és felengedem a tejjel. Ezzel meglocsolom a palacsintákat, mindet ráöntöm, mert majd be fogja szívni.
Előmelegített sütőbe teszem és közepes hőmérsékleten sütöm, kb 15 percig. Ezalatt mind beszívja a tojásos, cukros, vaníliás tejet és a teteje szép pirosra megsül.
Meggydzsemmel leöntve és vaníliás porcukorral meghintve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.