A húst vágjuk csíkokra, majd keverjük össze az étkezési keményítővel. Adjuk hozzá a tojássárgáját és a szójaszószt. Mindezt alaposan keverjük össze, és tegyük a hűtőszekrénybe. A húst forró olajon pirítsuk meg, és szedjük ki egy tányérra. Tegyük a serpenyőbe az apróra vágott hagymát, a szétzúzott fokhagymát és a felszeletelt csilipaprikát. Mindehhez adjuk hozzá a megsütött húst, a gyömbért és a bort. Végül az ételt fűszerezzük sóval és cukorral, adjuk hozzá a maradék szójaszószt és a mogyorót. A húst tésztával vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.