Elkészítés: Felverjük a fehérjéket, apránként beleszórjuk a cukrot- Amikor a hab kemény, óvatosan beleforgatjuk a lisztet. Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit, megkenjük egy kis margarinnal és megszórjuk a vágott mandulával. Beleöntjük a tésztát, és óvatosan, nem túl nagy hőfokon megsütjük.
Ha kész, kiborítjuk a tepsiből a mandulával felfelé, és hagyjuk kihűlni, majd megkenjük a vízfürdőn felolvasztott csokival, hagyjuk megdermedni.
A krémhez a tojások sárgáját összekeverjük a pudingporral, a cukorral és pár kanál hideg tejjel, majd felöntjuk a maradek felforrósított tejjel, és lassú tűzön besűrítjük pár perc alatt. Kihűtjük, majd összekeverjük a puhára kevert margarinnal. A felébe kakaót teszünk, a másik fele sárga marad.
A kihűlt csokis tésztát megkenjük a kakaós krémmel, ráhelyezünk egy sor kekszet (nem kell áztatni), majd befedjük a sárga krémmel. Meghintjük fahéjas kakaóval, és pár órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.