A Kekszers Kinder Bueno torta tésztájához a tojásfehérjét a cukorral felverjük. Hozzáadjuk az étolajat, a sütőporos lisztet és a zsemlemorzsát. Tortaformába simítjuk, megszórjuk a dióval, majd megsütjük (tűpróba). A kész tésztára rákenjük mogyorókrémet.
A krémhez a tojássárgákat, a pudingport, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre keverjük. A többi tejet a cukorral együtt felforraljuk, és az előbb kikevert pudingos-tojássárgás masszát fokozatosan hozzáöntjük, és folyamatos keverés mellett besűrítjük.
Ezt a krémet ezután kettéosztjuk. A krém egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokoládét, és megvárjuk míg kihűl. A margarint 2 részre osztjuk, és gépi habverővel belekeverjük az egyik részét a csokis krémbe, a másik részét a sárga krémbe.
Összeállításkor a mogyorókrémmel megkent tésztára rákenjük a sárga krémet, ezt beborítjuk háztartási keksszel (érdemes előtte tejbe belemártani, mert puhább lesz), majd erre jön a csokis krém. Az egészet bevonjuk a felvert tejszínnel, és ízlés szerint díszítjük!
Megjegyzés
A receptet és a fotót Sophia168 küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.