- A tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport, majd belekanalazzuk a lisztet és a kakaóport. A jól eldolgozott masszát csatos tortaformába öntjük és 170 fokra előmelegített sütőbe helyezzük. Tűpróbát végzünk a tésztán, de kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
- A kisült tortát kihűtjük majd elkészítjük a krémet. A tejszínhez hozzáadjuk a habfixálót és kemény habbá verjük. A tortát három részre vágjuk. Az alsó lapot tányérra helyezzük, majd megkenjük a habos krémmel. Ezután ráhelyezzük a második lapot majd ezt is megkenjük a krémmel. A fedő lapot is rátesszük, majd a megmaradt krémmel körbe kenjük, illetve díszítjük a széleit. A torta tetejét Kinder tojással, Kinder csokival, cukor drazséval és csokoládé kockákkal díszítjük.
PUSZEDLITEKERCS TÚRÓKRÉMMEL TÖLTVE
GOMBALEVES GLAUSKÁVAL