A lisztet, 2 evőkanál cukrot, egy csipet sót és a tejet összekeverjük. Végül hozzáadjuk a tojásokat.
Felforrósítunk egy evőkanál vajat. Hozzáöntjük a tésztamassza felét, majd közepes lángon sütjük az egyik oldalát aranyszínűre. Egy fedő segítségével megfordítjuk, majd a másik oldalát is aranyszínűre sütjük.Falapáttal kisebb darabokra vagdossuk, rámorzsolunk egy evőkanál vajat, és meghintjük egy teáskanál cukorral. A falatokat megpirítjuk, majd tűzálló tálba tesszük, és 50 fokos sütőben melegen tartjuk.
Ugyanígy elkészítjük a megmaradt tésztát a megmaradt vajon. Forrón, porcukorral meghintve tálaljuk. Bármilyen gyümölcslekvár jól illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.