A vegán császármorzsa elkészítéséhez a megmosott mazsolát a rumba áztatjuk. A tálba szitált lisztet elvegyítjük a sütőporral. Hozzáadjuk a cukrot, majd robotgép habverőjével alacsony fokozaton belekeverjük a szójaitalt és a szódát.
A meghámozott almákat a magház eltávolítása után nagyon vékonyan felszeleteljük, és a szeleteket a tésztamasszába forgatjuk.
Egy nagy serpenyőben vagy palacsintasütőben felforrósítunk 2 ek margarint. Egyenletesen rátöltjük az almás tésztamasszát, és közepes tűzön hagyjuk megszilárdulni. Ezután két villa segítségével nagy darabokra szabdaljuk, majd a darabokat átfordítjuk. A maradék margarint a serpenyőbe tesszük és habzásig melegítjük. A nagy smarnidarabokat összeforgatjuk a porcukor felével és a mazsolával, majd a villákkal falatnyi darabokra tépjük és megpirítjuk.
Végül a császármorzsát adagonként kistányérokra halmozzuk, és megszórjuk a maradék porcukorral. Tetszés szerint citromfűvel díszítjük. Almaszósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.