Elsőnek a kókuszos részt készítjük el. A tejet felforraljuk a cukorral. Egy kevés cukros tejet félresteszünk.
A lisztet csomómentesre keverjük, majd hozzáöntjük a forró tejhez. Levesszük a tűzről, belekeverjük a vaníliás cukrot, lehűtjük, közben az kivett tejben feloldjuk a zselatint, és ezt is a tejhez öntjük. Végül beleforgatjuk a kókuszreszeléket is.
Egy kedvünk szerinti formát folpackkal kibélelünk, és belenyomkodjuk a kókuszos masszát úgy, hogy az oldalára is kerüljön. A tetejére is hagyunk, hogy beborítsuk vele a sütit.
Elkészítjük a kakaós tésztát. A keksz felét apróra tördeljük, a másik felét ledaráljuk. A vizet, a porcukrot, a kakaót és a vajat tegyük egy edénybe, és 5 percig főzzük. A végén hozzáöntjük a rumot, és jól elkeverjük a keksszel.
A barna kekszes részt a fehér masszára tesszük, végül a tetejét a fehér, megmaradt kókuszos krémmel zárjuk. Jól belenyomkodjuk, és lefedjük a fóliával, és hűtőbe tesszük, amíg kissé megdermed. A fóliát megfogva könnyen ki tudjuk venni a formából, és szeletelhetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.