A piskótához kemény habbá verjük a tojásfehérjét a cukorral, majd beleforgatjuk a sütőporral és kókuszreszelékkel elkevert lisztet.
A masszából sütőpapírral bélelt sütőlemezre (A sütő tepsije tökéletes) vékony lapot kenünk, és 170 fokra előmelegített sütőben megsütjük 10 perc alatt. Ha kihűlt 3 egyforma lapba vágjuk.
A krémhez felforralunk 3 dl tejet a cukorral, vaníliával, majd besűrítjük a maradék 1 dl tejben elkevert vaníliás pudingporral. Kihűtjük.A vaníliát kivesszük belőle. A habtejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval, hozzákeverjük a kihűlt és jól elkevert pudinghoz, végül beleforgatjuk a darált mandulát.
A krémmel megkenjük a piskótalapokat úgy, hogy a tetejére is jusson egy vékony réteg. Az 5 dkg kókuszreszelékkel megszórjuk, tálalásig hűtőszekrényben dermesztjük.Jó ha 1 napot áll a hűtőbe letakarva,mert sokkal puhább lesz, és könyebben lehet szeletelni. Aromazáró dobozban napokig finom friss, és puha marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.