A mandulalisztet, a kakaóport és a porcukrot/eritritet egy tálban alaposan elvegyítjük. Hozzáöntjük a rumaromát és a laktózmentes tejet, majd tésztát gyúrunk belőlük.
Ezután a laktózmentes vajat a porcukorral vagy az eritrittel robotgéppel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket is, és azt is jól belekeverjük. Ez lesz a kókusztekercs krémje.
A tésztát egy sütőpapírra tesszük, és kb. 2 mm vékonyra nyújtjuk. Ezután rátesszük a kókuszos krémet, és egyenletesen elsimítjuk a tésztán. A sütőpapír segítségével feltekerjük a tésztát. Majd megszórjuk a kókuszreszelékkel, és belehengergetjük.
Ezután sütőpapírba tekerve 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy jól megdermedjen.
Nézd meg videón, hogyan készül a mentes kókusztekercs
Megjegyzés
Nagyon finom kókusztekercs, amely glutén-, laktóz-, tojás- és cukormentesen készül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.