Elkészítés: A kekszes réteg hozzávalóit összedolgozzuk, majd 2 gombócra osztjuk.
A krémhez a 2 db egész tojást felverjük, összekeverjük a liszttel és a cukrokkal, fokozatosan hozzáadagoljuk a tejet és felfőzzük. A tűzről levéve hozzákeverjük a kókuszreszeléket, majd kihűtjük. Ezután a margarint hozzákeverjük, ízlés szerint rummal ízesíthetjük, jól kihabosítjuk.
Az egyik tésztagombócot egy vizes konyharuhára helyezett, kókuszreszelékkel megszórt fóliára tesszük, sodrófával téglalap alakúra sodorjuk (a sodrófát bevizeztem, így könnyebben ment a művelet). A krém felével megkenjük, és a fólia segítségével feltekerjük. A maradék tésztával és krémmel is ugyanezt tesszük.
Hűtőbe tesszük 1 éjszakára, majd a fóliát eltávolítjuk, szeleteljük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.