A kókusztejhez hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a vaníliás cukrot, majd kevergetve forráspontig melegítjük. Ezután levesszük a tűzről, és langyosra hűtjük. Hozzáadjuk a chia magot, ízlés szerint cukrot, és hozzáreszeljük a citromhéjat, majd alaposan összekeverjük.
A poharakba apróra vágott mogyorót (vagy mandulát) teszünk, majd rákanalazzuk a pudingot.
Ezután néhány órára hűtőbe tesszük, hogy kellően megdermedjen, és az ízek jól összeérjenek. Tálalás előtt megszórjuk ribizliszemekkel és kókuszchipssel.
Megjegyzés
Az édes, kókuszos pudinghoz nagyon jól illik a savanykás ribizli, és a pohár alján megbújó ropogós mogyoró.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.