Elkészítés: A lisztet összekeverjük a cukorral és a sütőporral, majd hozzáadjuk a margarint, jól elmorzsoljuk. Ezután beletesszük a tojás sárgáját, és összegyúrjuk. Egy közepes méretű tepsibe sütőpapírt teszünk, belehelyezzük a kinyújtott tésztát (én a sütőpapíron nyújtottam ki, és úgy tettem a tepsibe). 10 percre hűtőbe tesszük.
Közben a sütőt bemelegíteni, és a tésztát közepes hőmérsékleten 15 percig elősütjük. A sütőből kivéve hagyjuk kihűlni, majd eperdzsemmel megkenjük.
A tojások fehérjét a fokozatosan hozzáadott cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a kókuszreszeléket. Végül a kókuszos habot a dzsem tetejére kenjük, majd visszahelyezzük a sütőbe, és közepes lángon még kb. 30 percig sütjük, hogy a teteje szép piros legyen. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.