Elkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Egymással összeilleszthető formákat választunk /pl. dió, kagyló, kosár, nyuszi/, melyet kivajazunk és lisztezünk. Megtöltjük őket, de nem teljesen tele.
A krém készítésénél a pudingot, a lisztet és a tejet sűrű péppé főzzük. A porcukrot és a margarint kikeverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk. Ezzel töltjük meg a kisült formákat, és kettesével összeragasztjuk.
A nyuszit cukorral kikevert vajjal kentem át, és kókusszal szórtam le.
Húsvéti asztalunk dísze, amíg el nem fogy.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.