Elkészítés: A lisztből, az áttört túróból, az áttört burgonyából, a margarinból és a tojásból közepesen kemény tésztát gyúrunk. Fél órát pihentetjük, majd 3 mm vastag tésztát nyújtunk belőle. Először 12 cm széles csíkokra, majd ezeket egyenlő oldalú háromszögekre vágjuk. A kolbászhéjból kinyomjuk a tölteléket, a háromszögek közepébe 1-1 teáskanálnyit teszünk. A tésztát felgöngyölítjük, és kifliket formázunk belőle. Vékonyan kikent tepsibe tesszük, megkenjük tojással, és megszórjuk köménymaggal. Előmelegített sütőben közepesnél kicsit magasabb hőfokon 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.