Elkészítés: A vöröshagymát olajon vagy zsíron megpirítom. A karikára vágott répát beleteszem, megfuttatom a zsiradékon. Leveszem a tűzről, és megszórom ízlés szerint csípős vagy édes pirospaprikával (1-1,5 teáskanál). Előkészítem a vizet, amivel fel fogom önteni a zöldségeket. Visszateszem a tűzre, és mielőtt még leégne a paprika, az előkészített vízzel felöntöm a zöldséget. Sózom és őrölt köménnyel ízesítem a levet.
A leves kb. 40 perc alatt van kész, félidőben teszem bele a kockára vágott burgonyát, az utolsó 10 percben pedig a karikára vágott kolbászt és virslit. Ilyenkor lehet beletenni a csipetkét is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.