Elkészítés: A krumplikat héjában felteszem főni. A cukkinit szeletelem, majd kockára, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomot darabolom, a hagymákat és a petrezselymet aprítom.
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, ráteszem a paprikákat, a cukkinit és a paradicsomot. Párolom, majd öntök bele egy kevés vizet, fűszerezem. Amikor majdnem megfőtt beleteszem a kolbászt, öntök bele vörösbort. A végén keverek bele tejfölt és főzőtejszínt.
Közben a főtt krumplikat megpucolom, s egy másik serpenyőben kevés olajon egy kicsit megpirítom, végül meghintettem petrezselyemmel.
Tálalok: rakok a tányérra pár szem krumplit, mellé szedek pörköltet, s a tányér közepére teszek egy chilipaprikát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.