Elkészítés: A megtisztított, felaprított hagymát és fokhagymát kevés olajon megdinszteljük. A bőrétől megfosztott kolbászt feldaraboljuk, vagy ha elég puha, villával szétnyomkodjuk. Rádobjuk a hagymára, és pirosra sütjük. Ráöntjük a fehérbort vagy húsalaplevet és a paradicsomot, ízlés szerint ízesítjük, majd felforraljuk. Ha friss vagy konzerv zöldséget használunk, azt leszűrjük, és az ételhez adjuk.
Mérsékelt hőfokon 10 percig folyamatos kevergetés mellett főzzük.
A tésztát sós-olajos vízben kifőzzük. Ha a mélyhűtött zöldség mellett döntöttünk, a főzés félidejében azt is a tésztához adjuk, hogy kellőképp megpuhuljon.
A kész tésztát összekeverjük a mártással, és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.